The living museum Bennebroek

21-11-2015 16:18

Vanaf maanag 23 november ben ik te vinden in The living Museum in Bennebroek.


https://thelivingmuseum.nl/the-living-museum-as-i-dreamed-it-to-be/


Hoe dat zo gekomen is....


Vorige maand stuurde Dick van der Vlugt (geen familie) aan  iedereen die hij kende een mail ;

of we hem wilde sponsoren met  "de aanschaf van de vermoedelijk allerlaatste witte Chevy Ambulance in Nederland. Het is de WensAmbulance van Amsterdam en omstreken die mensen helpt bij het vervullen van hun laatste wens. Een Chevy met een reusachtige 5.967 cc V8 motor op LPG. Deze auto is mij aangeboden voor 3.000 euro "as is" en deze week krijg ik een offerte toegestuurd als ook het differentieel op de achteras is gemaakt. Vermoedelijk een kostbare ingreep, evenals de - schrik niet - 3.136 euro motorrijtuigenbelasting per jaar". 

Het hele verhaal staat op zijn websites....

Ik vond het een prachtig initiatief en kreeg  het idee om aan hem te vragen al mijn schilderijen (die hier gewoon maar tegen de muur staan) te verkopen en dat hij dan de helft mocht houden.

Tijdens de Kunstlijn kwam Dick kijken en was meteen enthousiast, alleen de helft was teveel naar zijn idee. Hij schreef meteen een stuk voor het Haarlems Dagblad en regelde voor ons een afspraak bij The Living Museum in Bennebroek. Daar zijn we woensdag geweest en de rest staat op de website.....